Muğla'nın ve Türkiye'nin en gözde tatil yörelerinden biri olan Bodrum’da ünlülerin uğrak mekanı olarak bilinen ve her yaz müşterilere çıkartılan hesaplarıyla olay olan Maça Kızı restoranında yine bir müşterinin paylaştığı fahiş hesap şoku yaşandı.
Dünyanın her yerinden ünlü ünsüz turistleri ağırlayan tatil cenneti Bodrum, bir kez daha pahalı restoranlarıyla gğndeme geldi. 26 bin liranın üzerinde gelen adisyonda su fiyatındab yiyeceklere kadar uygulanan yüksek fiyatlar yok artık dedirtti.
Anfak yüksek fiyatlara rağmen büyük rağbet gören Bodrum'da, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla plajlarda adım atacak yer bile kalmazken restoranlar ve eğlence mekanları da doldu taştı.

BODRUM'DA SU FİYATI

Odatv tarafından gündeme getirilen habere göre; Bodrum'da sosyete ve ünlülerin uğrak mekanı olan ve her yaz hesaplarıyla olay olan Maça Kızı restoranında yine fahiş hesap şoku yaşandı. 
Bir tatilci  ödediği 26 bin 951 TL'lik adisyonun fotoğrafını çekerek sosyal medyada paylaştı. 
Hamburgerden pizzaya, sigaradan meyveye birçok ürünün tüketildiği mekanın adisyonunda en dikkat çeken ücretlendirme ise su oldu.
Fatura ayrıntısında görülen fiyatlara göre 9 adet  33 ml'lik su 612 TL tutuyor. Bu hesaba göre bir suyu 68 liraya satan mekanda diğer ürünlerin fiyatları da dikkat çekici. Pizzanın 425 TL, burgerin 395 TL, sigaranın 100 TL, Türk kahvesinin ise  62 TL'ye satıldığı mekanın adisyonunda 3 bin 100 liralık da hizmet ücreti yer aldı.

BODRUM RESTORAN FİYATI

İşte o fatura: