İSTANBUL Yerli iletişim ve yaşam platformu BiP, yeni çekilişinde iPhone 14 Pro Max hediye edecek.

Turkcell açıklamasına göre, 192 ülkede milyonlarca kullanıcıya ulaşan BiP'in fayda sağlayan kampanya ve çekilişleri devam ediyor.

BiP, yeni çekilişinde kullanıcılarına iPhone 14 Pro Max hediye edecek. Kampanya kapsamında BiP içerisinde yer alan servislerden BiPClub'taki "ekilişe Katıl" butonuna tıklayarak isim, soy isim ve il bilgilerini giren yeni veya mevcut bireysel hat sahiplerine uygulama üzerinden mesaj attıkları her yeni kişi için bir çekiliş hakkı sunuluyor.

28 Ocak 2023'e kadar devam edecek kampanya süresince katılım hakkı kazanabilmek için her ay "ekilişe Katıl" butonunun bir kez tıklanması gerekiyor. 10 Şubat 2023’te yapılacak çekilişle belirlenecek talihliler, 14 Şubat 2023'te Takvim gazetesinde ilan edilecek.

- BiPClub'ta birçok fırsat bulunuyor

BiP'in tüm iletişim çözümlerini ve kampanyalarını tek bir serviste toplayan BiPClub'ta birçok fırsat yer alıyor. BiPClub içerisinde çeşitli etkinliklerden popüler markalarda geçerli indirim kuponlarına kadar birçok kampanya kullanıcılara sunuluyor.

Kullanım oranı katlanarak artan BiP, bugüne kadar 97 milyondan fazla indirildi. BiP’in 2022 yılı toplam mesajlaşma sayısı 102 milyar, arama sayısı da 124 milyon oldu.

- İhtiyaçlar doğrultusunda sürekli güncelleniyor

Kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda sürekli güncellenen BiP'teki "Durum" özelliği sayesinde kullanıcılar, "Durum" menüsüne tıklayarak video veya fotoğraflarını durum olarak paylaşabiliyor. BiP'in "Grup Taşıma" özelliği sayesinde, daha önceki mesajlaşma uygulamasında kalan gruplar ve sohbet geçmişleri kolayca BiP'e aktarılabiliyor. Ayrıca, BiP'te 15 kişiye kadar HD kalitesinde sesli ve grup görüntülü görüşmenin yanı sıra HD fotoğraf paylaşım seçeneği de bulunuyor. BiP'in kullanıcı verileri, Türkiye’deki yüksek güvenlikli yeni nesil veri merkezlerinde korunuyor.

Verilen bilgiye göre, BiP, masaüstünden kullanıma imkan sağlayan web sürümüyle evden ya da ofisten yüksek boyutlu dosya transferi yapabilme seçeneği sunuyor. Benzer uygulamalarda megabayt sınırı olan dosya transferi ve tarayıcı üzerinden sunulmayan HD kalitede görüntülü ve sesli görüşme özelliği de BiP Web'de kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Benzer uygulamalardan farklı olarak, BiP'in web sürümünde de 1.000 kişiye kadar kalabalık gruplar kurmak mümkün oluyor.