Maaş promosyon ücreti anlaşmalarında yeni rekorlar gelmeye devam ediyor.  Öğretmenlerin bankadan aldıkları maaş karşılığında öğretmenlere ödenen promosyon ücretleri ile ilgili anlaşmalar yapılmaya devam ediyor. Yüksek enflasyonun da yaşandı son aylarda her geçen gün adeta yeni bir maaş promosyonu rekoru kırılıyor. Bu defa öğretmenlere 17.100 TL promosyon anlaşması yapıldı ve bir rekora imza atıldı. Ardından 31.000 TL'lin anlaşma haberi gelmişti. Şimdi ise 34.000TL'ye imza atıldığı bildirildi. İşte bu anlaşmaların detayları:

14 günlük maaş farkı kaç TL, ne zaman ödenecek? TIKLAYINIZ

Ordu’nun Fatsa ilçesinde   Maaş promosyonunda bir  rekor kırıldı! Fatsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Maaş promosyon ihalesini 17.100 TL ye Yapıkredi bankası aldı.  Öğretmenler 3 yıl için 17.100 tl alacak.

ÜNİVERSİTEYE 31.100 TL

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Personeli Banka Maaş promosyon ihalesi sonuçlandı.
Türkiye Ekonomi Bankası’nın aldığı ihalede, 3 yıllık yaklaşık 3 bin 400 personeli ilgilendiren ve 2023 ocak ayında tek seferde ödenecek 31100 TL Türkiye kamu kurumlarında ilk defa ulaşılan bir rakam oldu.
36 ay süreli 31.100 aylık 863 TL banka maaş promosyonu
Eskişehir Sağlık-Sen tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“ESOGÜ alışanlarımıza Hayırlı Olsun…
TEB Bankasıyla 36 ay süreli 31.100 aylık 863 TL banka maaş promosyon anlaşması imzalanmıştır.
15 Ocak-22 Ocak 2023 tarihleri arası banka promosyon ücreti tek seferde ödenecektir.
Göreve yeni başlayan arkadaşlarımıza özellikle belirtmek isteriz ki MEMUR SEN VE SAĞLIK SEN yetki dönemlere öncesi banka promosyon ödemeleri kurumlara bilgisayar araç bilişim malzemesi olarak yapılmakta idi.
SAĞLIK SEN VE MEMUR SEN yetki dönemi ile promosyon ücretleri kuruşuna kadar sağlık çalışanlarına aktarılmaktadır.
Dedik ya;
Yaparsa Sağlık Sen Yapar
Türkiye rekoru ESOGÜ çalışanlarımıza tüm üyelerimize hayırlı Olsun.”

EN BÜYÜK MAAŞ PROMOSYON REKORU GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİNDEN

Gaziantep Üniversitesi’nin (GAÜN) banka maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. 8 bankanın katıldığı ihaleyi Halk Bankası kazanırken ihale gereği üniversitede çalışan 5 bin 291 personelin hesabına tek seferde 15 Eylül’de 34 bin 300 lira yatırılacak. 

8 banka temsilcisinin katıldığı açık arttırma usulüyle yapılan ihalede en yüksek teklifi veren Halkbank ihaleyi kazandı. Promosyon ücretinin Rektör Arif Özayd'ın ile komisyon üyelerinin banka yetkilileriyle yapacağı son bir toplantının ardından kesinleşeceği öğrenildi. Rektör Özaydın’ın banka yetkililerine çalışanların haklarının biraz daha artırılması noktasında ısrar edeceği belirtildi.
Hayırlı olsun Gururluyuz
Komisyonda Sağlık-Sen Gaziantep Üniversite Hastane şubesi adına Sendikanın Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şevki Hakan Eren temsil etti. Üyeler için büyük kazanımlara imza attıklarını söyleyen Eren, “Hayırlı olsun. Gururluyuz” dedi.

EĞİTİME HAZIRLIK ÖDENEĞİNE ZAM AIKLAMASI TIKLAYINIZ