TRT’de yayınlanacak olan Balkan Ninnisi dizisi bomba gibi senaryosu ve oyuncu kadrosuyla 21 Temmuz'da TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. Dizide Merih Öztürk, Emre Bey ve Erdal Özyağcılar başrolü paylaşacak. Peki, Balkan Ninnisi'nin 'Jovanka'sı Merih Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Daha önce Son Osmanlı Yandım Ali ve İki Aile gibi dizilerde oynayan Öztürk, çeşitli reklamlarda oynadı ve Best Model of Turkey'e katıldı. Peki, Merih Öztürk hangi dizilerde oynadı? 

MERİH ÖZTÜRK KİMDİR, KA YAŞINDA, NERELİ?

Merih Öztürk, 28 Aralık 1999‘da Düzce’de dünyaya geldi. 6 yaşından itibaren oyunculukla ilgilnmeye başlayan Öztürk, Son Osmanlı Yandım Ali ve İkili aile gibi dizilerde oynadı. Bunun yanı sıra reklam oyunculuğu da yapan ünlü oyuncu, , Trt ocuk Reklamı, Transist Reklamı, Danette Reklamı, Veet Reklamı ve İngiltere’de yayınlanan Liverpool Victoria reklamında oynadı.

Merih Öztürk, 2016 yılında Best Model Of Turkey’e katıldı ve finalist oldu. 2017 yılında da yine Best Model Of Turkey’e katıldı v eyine finalist oldu. Böylece Merih Öztürk, yaşında Best Promising (Gelecek Vaad Eden) ödülünü kazandı. 2018 senesinde ise bir daha Best Model of Turkey’e katılan ünlü isim, 18 yaşında Türkiye 3.’sü oldu. Bir yandan da oyunculuk eğitimine devam eden Merih Öztürk, 2016’daSon Osmanlı Yandım Ali, 2017’de Nerde O Yeminler, 2018’de İki Aile, 2021-2022’de Börü 2039 (Güney) dizilerinde oynadı. Merih Öztürk, şimdi Balkan Ninnisi dizisinde ‘Jovanka’ olarak karşımıza çıkacak.

MERİH ÖZTÜRK HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Son Osmanlı Yandım Ali

Nerde O Yeminler

İki Aile

Börü 2039 (Güney)

Balkan Ninnisi (Jovanka)

Balkan Ninnisi dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Balkan Ninnisi dizisi nerede çekildi?

MERİH ÖZTÜRK OYNADIĞI REKLAMLAR

TRT ocuk reklamı

Transist reklamı

Nerde OYemekler

Danette reklamı

Enza Home

 

Merih Öztürk boyu, kilosu ve burcu...

Merih Öztürk, 1.76 m boyunda ve 56 kilo ağırlığında ve Oğlak burcudur.