Yenimahalle Afşin Bey İlkokulunu ziyaretinde öğretmenlerle buluşan Milli Eğitim bakanı Mahmut Özer, öğremtenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak çiçek takdiminde bulunanarak bir süre sohbet etti, öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

Bakan mahmut Özer ile görüşen öğremtenler, Milli Eğitim bakanlığı tarafından ÖMK Kamsamında yapılan kariyer sınavlarının çok kolay olduğunu vurgulayarak, "Tam dediğiniz gibi oldu." cümlesiyle dile getireerek kendisine teşekkür ederken, Bakan Özer de öğretmenlere;

"Sonuçta kazanan öğretmen oldu. Bu haklardan çok daha fazla öğretmenimizin yararlanmasını istedik, öyle de oldu. Öğretmenlik Meslek Kanunu, size söz verdiğimiz gibi daha iyi noktalara gelecek." dedi.

Bakan mahmut Özer, medeniyetimizde en kutsal mesleğin "öğretmenlik" mesleği olduğuna vurgu yaparak, eğitimcileri çok kapsamlı olarak her zaman desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okula gerçekleştirdiği ziyaretin sonunda ise, okuldaki öğretmenlere daha önce sözünü verdiği fitnes salonunun açılışını da yaptı.