Baba Vanga 2022 için kehanetlerde bulunmuştu. Vanga ölmeden önce dünyayı etkileyecek kehanetleri merak ediliyordu. Dünyada gerçekleşen çok sayıda olayı önceden tahmin eden ve ikiz kulelerin 2 çelik kuş tarafından vurulacağını söylemedsinin ardından söyledikleri ancak kulelerin vurulmasının ardından anlaşılan Vanga, 1996 yılında hayatını kaybetmişti.

İşte Baba Vanga'nın 2022 kehanetleri:

Baba Vanga’yı inceleyen ve araştıran çok sayıda araştırmacı, Vanga'nın yakın geçmişte yaşanan bazı önemli olayları çok öncesinden tahmin ettiğini iddia ediyor. İddialara konu olan olayların içerisinde en dikkat çekenleri ise SSCB’nin çöküşü, 2004 yılında yaşanan ve dünyayı üzüntüye boğanTayland tsunamisi ve Barack Obama’nın ABD başkanı seçilmesi olarak biliniyor.
Kör Kahin Baba Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı bazı tahminler ise şok edici bir doğrulukla gerçekleştiğine inanılıyor. Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı tahminler kahinlere inanan birçok kişide endişe ve korkuya sebep olmuş durumda.


BABA VANGA 2022 İİN 6 ÖNGÖRÜ YAPTI

Baba Vanga’nın 2022 için yaptığı kehanetten ikisinin gerçekleştiği iddia ediliyor. Henüz Covid-19 salgınının etkisini bitiremeyen dünyanın yeni ve farkıl aynı zamanda ölümcül bir mikrobun insanların kabusu olacağı kehaneti endişelere neden oluyor. Kahin Vanga, ölmeden önce yaptığı kehanette Sibirya’da donmuş toprağın altında hapsolmuş ölümcül bir virüsün keşfedileceğini söylemişti. Günümüzde bazı bilim insanları ise, küresel ısınma ve dünya nüfusunun artışından kaynaklı olarak insanlığın yakın bir gelecekte Covid-19 benzeri virüsler ile karşı karşıya kalacağını belirtiyor.


2022 yılı için Baba Vangadan 6 kehanet 2si gerçekleşti bile

Vanga’nın 2022 yılı için bir diğer önemli tahmini ise ciddi bir kuraklık ve kıtlık yaşanacağı yönünde olmuştu. Azımsanamayacak sayıda kişi ise, Avrupa’da yaşanan aşırı sıcakların ve dünya genelinde yaşanan tahıl krizinin, Vanga’nın kehanetleri ile örtüştüğünü düşünüyor. Baba Vanga, yoğun sıcaklar sonucunda büyük bir içme suyu krizi ve çekirge istilası yaşanacağına da tahminlerinde yer vermişti.
Baba Vanga’nın 2022 yılı için yaptığı tahminlerde uzaylı istilası ve sanal gerçekliğin günlük hayatta daha çok yer alması bulunuyor.