Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü çocukların eğitimi ve sağlıkları için tedbiri elden bir an olsun bırakmıyor.

ocukların eğitimleri ile sağlıklarında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirleri alan Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, daha okullar açılmadan almış oldukları tedbirlerin ilk günkü gibi aynen uygulanması için ciddiyeti elden bırakmıyor.

Okulların açılmasıyla birlikte okul ziyaretlerine hız veren Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah OKUMUŞ, ilçe ilçe, okul okul dolaşarak eğitim - öğretim faaliyetleri ile salgın nedeniyle alınan tedbirleri bizzat yerinde inceliyor.

ocukların yüz yüze eğitimleri için tedbiri elden bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, hafta içi ve hafta sonu demeden yapmış olduğu okul ziyaretleriyle yüz yüze eğitim faaliyetleri ile okullarda alınan tedbirleri yerinde inceliyor. Okulların açıldığı 6 Eylül’den itibaren hafta sonu demeden bulduğu her fırsatta okulları ziyaret eden İl Müdürü,  öğretmen ve öğrenciler ile yaptığı sohbetlerde aldığı taleplerle bizzat ilgileniyor. Okumuş, ayrıca ziyaret ettiği okullarda sohbet etme imkanı bulduğu öğrenci ve meslektaşlarına maske, mesafe ve hijyen uyarısında bulunmayı da ihmal etmiyor.





Şu ana kadar ine, Efeler, Sultanhisar, Bozdoğan, Yenipazar, İncirliova, Nazilli, Kuyucak, Buharkent ilçelerindeki okulları ziyaret eden Okumuş’un bundan sonraki süreçte de ilçe ve okul ziyaretlerine devam etmesi bekleniyor.





​​​​​​​