Aksaray'ın Yeşilova beldesi yolunda seyir halinde olan ve içerisinde gurbetçilerin olduğu otomobil, düğün konvoyunda seyretmekte olan otomobillerle birbirine girdi. Otomobillerin şidetli çarpışma sonrası adeta hurdaya döndüğü feci kazada 2 gurbetçi ölürken, 6 kişi de kazada yaralandı.
Almanya'dan memleketleri olan Aksaray'a izn için gelen Ali İhsan omuk (55yönetimindeki 68 KL 339 plaka numaralı otomobil, Arotol-Yeşilova beldesi yolunun 7. kilometresinde, düğün konvoyunda seyir halinde olan Yasin Sert kontrolündeki 68 ACB 027 plakalı ve Burak Akbulut yönetimindeki 68BG425 plakalı otomobillerle çarpıştı. Feci kazaya şahit olan kişilerin haber vermesi üzerinin akabinde olay mahallinee çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
2 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ
arpışma sonucu yaşanan trafik kazasında, araç sürücüsü Ali İhsan ve eşi Elmas omuk (56) olay yerinde öldü. Diğer otomobil sürücü Sert ile otomobillerde bulunan Burak Akbulut (20), Ahmet Asal (20), Hüseyin Bildirici (26), Osman Bildirici (55) ve Elmas omuk (71) kazada yaralandılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan omuk ile Hüseyin ve Osman Bildirici'nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.