İSTANBUL AKLease, Kincentric tarafından düzenlenen "Kincentric Best Employers 2022" programı kapsamında "Türkiye'de En İyi İş Yeri" ödülünün sahibi oldu.

AKLease'den yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı "En İyi İş Yerleri" programı kapsamında 1 Ekim 2021-30 Eylül 2022'de araştırmaya katılan 40 farklı sektör ve 250 şirket değerlendirildi.

alışan bağlılığı ve deneyiminin yanı sıra çeviklik, bağlı kılan liderlik ve yetenek odağı endekslerine göre AKLease, "Türkiye'nin En İyi İş Yeri" ödülünü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AKLease Genel Müdürü etin Düz, çalışanlara sağladıkları güven ve bu güvenin arkasından çalışanın kendini değerli hissetmesinin iyi bir işveren konumuna yükselmelerinde önemli bir etken olduğunu belirtti.

alışan memnuniyetini her zaman öncelikleri arasında tuttuklarını aktaran Düz, şunları kaydetti:

"Kincentric Best Employers araştırmasının sonucu da bizim bu yoldaki başarımızı bir kez daha tescil etmiş oldu. Tüm çalışanlarımızın eksiksiz katıldığı bu değerlendirmede, bağlılık sonucumuzu bir önceki yıla göre daha da artırdık. Bu yıl Great Place to Work ile birlikte yaptığımız çalışmada da en iyi işverenler arasında yer aldık. Bu alanda gösterdiğimiz farklı iki başarı çok kıymetli ve gurur verici. alışanlarımıza kulak vermeyi ve onların ihtiyaçları doğrultusunda süreçlerimizi iyileştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz."