Ülkemizde memurlar için özel web siteleri yıllardır hizmet vermekte. Özellikle Adalet Bakanlığı çalışanlarının ve ceza infaz kurumlarında bulunan mahkum ve onların aileleri için doğru bilgilendirme ihtiyacına binaen kurulan adalet.tv sitesi bir yaşını doldurmuş durumda. adalet.tv sitesini resmi sosyal medya hesaplarından savcı, hakim, yazı işleri müdürü, infaz ve koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir ve teknisyen pozisyonlarında olan binlerce memur takip ediyor.

Hukuk alanında teknik konularda yapılan özel haberler ise özellikle avukatlar tarafından olumlu geri dönüşler aldığı öğrenildi. sitedeki haber sayısı her geçen gün artarak devam ediyor.

ADALET.TV TARAFSIZ HABER YAPIYOR

"Sıfır siyaset" ve "Sadece tarafsız haberler" sloganıyla yayın hayatına başlayan siteyi kısa süre içerisinde yüzbinlerce kişi haber okumak amacıyla kullanmaya başladı. Özellikle sosyal medya hesaplarının çok aktif olarak kullanıldığını görmek mümkün. Adalet Bakanlığı camiasında böylesi bir sitenin eksikliği uzun süredir dillendiriliyordu, bu boşluğu tarafsız ve bağımsız bir site olan www.adalet.tv'nin doldurmuş olması sevinçle karşılandı. Ne diyelim, iyi okumalar!