6 ile yeni il milli eğitim müdürü atandı. İl MEM Müdürü olarak 6 ile atanan yeni isimlerin kararnameleri Cumhuyrbaşkanı tarafından onaylandı. 

6 İLE YENİ İLMİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ATAMASI

6 ilin milli eğitim müdürü değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan kararname sonrasında Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Hatay, Konya, Samsun, Tokat, Kırıkkale ve Malatya'ya yeni il milli eğitim müdürleri atandı.
Yeni il müdürü atamalarına ilişkin olarak Resmi Gazete'de yayımlanan Atama kararlarına göre, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal;Karahan görevinden alınarak yerine Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük atandı. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüneise  Düzce Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit atandı. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Murat Ağar atanırken, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Ahmet Özdemir getirildi
Atama kararlarına göre Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi de görevden alındı. Tüfekçi'nin yerine Hayati Telefoncu getirildi. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine  ise Hatice Özdemir getirildi.