31 Temmuz 2022 Tarihinde KPSS Sınavına girecek lisans mezunu adaylar için son 28 gün. Normalde KPSS ve diğer kariyer sınavları genellikle adayların birkaç yılını alan, bazen bu emeğe rağmen hüsranla sonuçlanan süreçler olarak bilinir. Bundan dolayı adaylar bu tür sınavlara çalışmaya başladıkları andan itibaren yoğun bir stres ve iç çatışma ile karşı karşıya kalırlar.
Böyle olmasının temel nedeni, bu sınavları hazırlayanların acımasızlıkları değil, sınava girecek adayların çalışma süreçlerinde yaptıkları temel hatalardır.
Birçok öğrenci bütün dersleri defalarca dinlemelerine ve her birine ilişkin yüzlerce sayfa not okumalarına rağmen başarısız olurlar. Kariyer sınavlarına çalışan öğrencilerin sıklıkla gittikleri büyük kütüphanelerde aşağıdakine benzer bir cümleyi mutlaka duyarsınız:


- Tarihi yedi defa okudum. Ama halen sıfırım. İki neti geçemiyorum.
Öğrenci gerçekten yedi defa hatta bazı "illet" dersleri yirmi defa okumuş, ezberlemiştir. Ama soru ile karşı karşıya kalınca başarılı olamamıştır. Bunun nedeni öğrenmenin temel iki basamağı olmasıdır.
Bunlardan ilki ham bilgidir. Bunu edinmek kolaydır. Bundan dolayı öğrenciler bu bilgiyi edinmek için can atarlar. İkincisi ise süreçtir. Süreç, bu ham bilgiyi, işleme, duruma özgün şartlar altında nasıl kullanacağını bilme yetisinin yer aldığı basamaktır. Bu basamak, öğrencileri genellikle huzursuz eder ama yüksek başarı yakalayan öğrenciler bu basamağı icsellestirmiş olanlardır.
Neticede, önemli olan teorik bilgiyi ezberlemek değildir. Önemli olan ciddi ve güçlü rakiplerle sürekli maç yapmaktır.

ogrencileri.com online sınav ve uzaktan eğitim sistemi üzerinden, vivliokitap.com sponsorluğunda, 28 günlük bir KPSS kampı düzenlendi. KPSS konusunda deneyimli kadrosu ve akademisyenlerden oluşan danışma kurulu ile çıkmış sorulara en yakın sorular ve detaylı anlatımlarla bu kısacık sürede kampa katılanlar için yüksek başarı yakalamak hedefleniyor.
ogrencileri.com, 28 günlük KPSS kampi ile, adayların umutlarını bir yıl daha ertelemeden, son 28 günde performanslı bir şekilde değerlendirmelerini amaçlıyor.


BU KODA İNDİRİM: SADECE 47.84TL + KDV
Kendi sosyal medyası, ölçme değerlendirme sistemi, takip, mesaj, bildirim sistemi ile emsallerinden farklı bir altyapıya sahip ogrencileri.com, 28 günlük KPSS Kampı'na ogretmenlersitesi.com sitemiz üzerinden yönlenen adaylardan OGRSIT84 promosyon kodu ile katılanlara 112 saatlik eğitim, onlarca tarama testi ve deneme sınavını 47.84 + KDV ile katılma imkanı sunuyor.
Unutmayın, en büyük yolculuklar bile sadece küçük bir adım ile başlar...