Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan ilçe Öğretmen atama takvimi belli oldu. MEB il içi Öğretmen atamalarını ne zaman yapacak, bulunduğu il içerisinde yer değiştirme talebinde bulunan öğretmenler ne zaman tayin başvurusu yapabilecek? İşte il içi öğretmen öğretmen atamaları ile ilgili detaylar:

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) tarafından bakanlığa bağlı eğitim kurumlarına yönetici görevlendirmesi ile 2024 yılı öğretmenlerin yer değiştirme takvimi yayımlandı.

Yıllara göre öğretmen atama sayıları hangi yıl kaç öğretmen atandı Yıllara göre öğretmen atama sayıları hangi yıl kaç öğretmen atandı

MEB 2024 öğretmenlerin İl içi atama yer değiştirme tarihleri açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı MEB'den yapılan açıklamaya göre, 2024 yılı il ilçe Öğretmen atama ve yönetici atama takvimi çerçevesinde yeniden yönetici görevlendirmeleri 5 Mart-15 Nisan, ilk defa yönetici görevlendirmeleri ise 18 Nisan-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

İl İçi Öğretmen Aramaları Mayıs Ayında

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği 13-20 Mayıs, iller arası isteğe bağlı yer değişikliği 3-9 Haziran ve mazerete bağlı yer değişikliği ise 1-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.