Eğitim camiası 2 öğretmenden gelen ölüm haberleri ile büyük üzüntü yaşadı. Halen aktif görevde olan 2 öğretmenin talihsiz bir şekilde yaşama veda etmeleri ayrı bir üzüntü kaynağı oldu.

Aksaray'da 42 yaşındaki öğremten 42 yaşındaki Yusuf Kaş ve Kaş'ta görev yapan Cem savacı akıl almaz kazalar sonucunda yaşamını yitirdi.

Kaş'ı izleyen öğretmen trafik kazasında öldü

Otomobilinin içerisinde oturarak Kaş'ın doğasını seyreden öğretmenin aracına alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Meydana galan trafik kazasında 53 yaşındaki Cem Savacı isimli öğretmen hayatını kaybetti.

Antalya'nın Kaş ilçesinde otomobilini uygun bir yere park ederek Kaş'ın doğal manzarasını izleyen öğretmen, alkollü bir sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

Cem Savacı adlı öğretmenin 53 yaşında olduğu ve İngilizce öğretmeni olarak görev yaptığı bildirildi. Yaşanan trafik kazasıyla alakalı olarak gelen bilgilere göre kaza, saat 02.00 sıralarında D-400 kara yolu Kalkan Mahallesi'nde yakınında meydana geldi. Kaş yönüne giden 20 yaşında olduğu belirlenen H.A.  yönetimindeki otomobil, Cem Savacı'nın yol kenarında park edip içerisinde manzarayı izlediği otomobiline çarptı. Kazada, İngilizce öğretmeni olan Cem Savacı yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Savacı, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Hafif yaralanan H.A. ise Kaş Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından gözaltına alındı. H.A'nın 0.74 promil alkollü olduğu belirlendi.
Evli ve 1 çocuk babası olan Cem Savacı'nın eşinin Belçika'da yaşadığı öğrenildi. 22 yıldır öğretmenlik yapan Savacı'nın 2010 yılından bu yana Kalkan Mustafa Kocakaya Kız Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi'nde görev yaptığı belirtildi.
Savacı'nın cenazesi, Muğla'nın Milas ilçesinde toprağa verilecek.

Aksaray'da elektrik akımına kapılan 42 yaşındaki öğretmen öldü

Aksaray'da elektrik akımına kapılan öğretmen yaşamını yitirdi. Merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşadığı belirlenen Aksaray Şehit Yavuz oban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elektrik öğretmeni Yusuf Kaş 42 yaşında hayatını kaybetti

Aksaray'da elektrik akımına kapılan öğretmen hayatını kaybetti. Merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşayan Aksaray Şehit Yavuz oban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elektrik öğretmeni Yusuf Kaş (42), evine yakın çıktığı elektrik direğinde akıma kapıldı.

Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay, saat 17.10 sıralarında Yeşilova beldesinde bir tarlada meydana geldi. Şehit Yavuz oban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görevli elektrik- elektronik teknolojisi öğretmeni Yusuf Kaş, okul çıkışı Yeşilova beldesine gitti. Burada bir tarlada çıktığı elektrik direğindeki arızayı gidermek isteyen Kaş, akıma kapılıp zemine düştü. evredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. 4 çocuk babası Kaş, sağlık ekiplerince kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kaş'ın cesedi otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.