04 Eylül 2010

Açılış Sayfanız Yapın
Forum » Fikri Olanlar » Eğitim » 24 Kasım'ı boykot edelim
Yanıt Yaz Yeni konu Forumda ara
Yazan
22 Kasım 2009 17:42
24 Kasım'ı boykot edelim
atasayar1

atasayar1 Profil Fotoğrafı
Ben kendi adıma bu yıl öğretmenler günü ile ilgili hiç bir etkinlik yapmayacağım. Öğretmenler gününü yok sayacağım. Öğretmenlere reva görülen bu yaşam standartlarını protesto ediyorum. Bunun için ne sevk eylemi yapacağım, ne gösterilerde slogan atacağım, ne de işi bırakacağım; ve asla yaptığım işi sevmekten vazgeçmeyeceğim. Sadece her yıl ikiyüzlüce kutlanan bu günü yokmuş gibi davranacağım. Çünkü her yıl tekrarlanan bu komediye artık dayanamıyorum. Bütün öğretmen arkadaşlara sesleniyorum: "öğretmenler günü" saçmalığına bir son verin ve bu günü yok sayın.
Yazan
22 Kasım 2009 20:51
Ynt: 24 Kasım'ı boykot edelim
ahsenulahsen

ahsenulahsen Profil Fotoğrafı
Haklısınız ama ya biz edebiyat öğretmenleri ne yapalım.Böyle bir günde bize kendimizi öven .,göklere çıkaran bir program hazırlatıyorlar.Üstelik günlerce prova çalışma yapıyoruz,yok kaymakam,garnizon komutanı ,ilçe milli eğitim müdürü gelecekmiş.Falan partinin temsilcileri bir yığın alaksız insan yüzünden günümüz zehir oluyor,bize reva görülen bu mu Allahaşkına.Rezillikten,dalkavukluktan başka bir şey değil zaten hiç yapmasınlar, kutlamasınlar bu günü .laf olsun diye yapılan her şeye karşıyız zaten.Bize mesleğimizi onurlu bir şekşlde yapabilmek için koşullaımızı iyileştirsinler önce.